• welkom
    • Karin Overgoor
  • Balans in je leven
    • Je oplossing binnen handbereik
  • Gezond Gewicht
  • Vitaliteit
    • In 2 weken naar Vitaliteit
    • Vitaliteitstraject
  • Trajecten en programma's
  • Ervaringen Clienten
  • Contact
KARIN OVERGOOR, NATUURGENEESKUNDIGE

In twee weken naar Vitaliteit-kuur
 
De in 2 weken naar vitaliteit kuur, is een ontwikkelde methode om in 2 weken je gezondheid en energie weer in balans te brengen.
Met deze kuur ontdek je hoe en wat je eet en waarom Je leert weer te luisteren naar de taal van je lijf en wordt bewust van je gezondheid. Met behulp van de kuur ga je actief werken aan een verbeterde vitaliteit.
 
Naast praktische adviezen over voeding, leer je door oefeningen meer contact met je lichaam te krijgen en zo met jeZelf. Je gaat voelen wat bijdraagt aan jouw WelZijn en wat je los kan laten omdat het niet meer bij je past
Zie deze twee weken als een mooie reis naar binnen, waarbij je op zoek gaat naar wat je lichaam en geest voedt.

Vegetarische linzenschotel (lekker recept, voor de frisse lenteavonden)

5/20/2019

0 Reacties

 
De combinatie van winterse ingrediënten (linzen, wortel) en het prille groen van de eerste lentespinazie zorgen voor een goede eiwitopname. en het is echt heerlijk!!

| Ingrediënten voor 2 personen:
·         250 gram verse spinazie of evt. diepvriesspinazie
·         1 grote ui
·         125 gram champignons
·         1 wortel
·         1 teen knoflook
·         ½ eetlepel extra vierge olijfolie
·         75 gram rode linzen
·         1 eetlepel bouillonpoeder uit de natuurwinkel
·         kruidenzout en peper naar smaak
·         3-4 eetlepels cashewnoten
​
Was de spinazie en laat uitlekken. Pel de ui en snijd hem in kleine stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Maak de wortel schoon en snijd hem in plakjes.
Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit de olie zachtjes in de pan en smoor de ui, wortel en knoflook enkele minuten. Voeg dan de spinazie, champignons, linzen, bouillonpoeder en 125 ml water toe en breng aan de kook. Draai het vuur zacht en laat het geheel met het deksel op de pan in 15 minuten gaar worden. Voeg eventueel nog extra water toe als het gerecht droog kookt. Breng de schotel op smaak met kruidenzout en peper en meng de noten er als laatste door heen.
 
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    Auteur

     Hallo iedereen, tot dusver heb ik wekelijkse nieuws updates gepost via facebook en linked in. Hoog tijd dit ook via deze site te gaan doen. Dus vanaf heden vinden jullie hier wekelijkse updates. Veel leesplezier. 

    Archieven

    November 2019
    Oktober 2019
    September 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Mei 2019
    April 2019
    Maart 2019
    Februari 2019
    Januari 2019
    December 2018
    November 2018
    Oktober 2018
    September 2018
    Augustus 2018

    Categorieën

    Alles

    RSS-feed

Praktijk: Kerkstraat 28, 7722 LR Hoonhorst
​AGB Karin Overgoor 90040694 ,
AGB praktijk 9001907
​Registratienummer NWP P1524
KvK 
08195470
​

website KAB
  • welkom
    • Karin Overgoor
  • Balans in je leven
    • Je oplossing binnen handbereik
  • Gezond Gewicht
  • Vitaliteit
    • In 2 weken naar Vitaliteit
    • Vitaliteitstraject
  • Trajecten en programma's
  • Ervaringen Clienten
  • Contact